Sider Inox Pácpaszta/1kg.

6.605 Ft - (Nettó: 5.201 Ft)

Cikkszám: SIDPAC Kategória:
Szállítási információk

A megrendelt terméket Magyarország egész területén, szerződött futárszolgálatunk, a Magyar Posta szállítja ki, mely a megrendeléstől számítva 3 - 6 MUNKANAP.
A házhozszállítás díját, az ország bármely területére, a megrendelt áru tömege határozza meg.

A díjakról IDE KATTINTVA tájékozódhat.

Személyes átvételre Sződligeten van lehetőség, telefonos egyeztetés után.

Fizetési információk

Jelenleg utánvétes fizetésre és előre utalásra van lehetőség.

Sider Inox pácpaszta a hegesztési varratok tisztításához. A zselés pácpaszta könnyedén távolítja el a hegesztési varratok vagy más hőkezelt területek elszíneződését, reveképződést és salakanyagot.

A Sider pácpaszta rozsdamentes és saválló acélok hegesztett kötéseinek felületkezelésre szolgál. Különleges vegyi összetételének és zselés halmazállapotának köszönhetően a pasztát rendkívül könnyű használni, kezelni és alkalmazni. A paszta nagyon jó páchatású. Hegesztés után az oxidrétegeket, elszíneződéseket és a krómban elszegényedett rétegeket el kell távolítani, hogy a rozsdamentes acél alapanyag korróziós tulajdonságait helyreállítsuk. Ezt kell tenni mindig, ha a legjobb korróziós ellenállásra és ezáltal hosszú élettartamra van szükség. Jó és gazdaságos alternatíva a költséges felület- kezelési eljárásokkal szemben, mint a csiszolás vagy a szórás.

A Sider inox paszta alkalmazásával tiszta és szép varratfelület nyerhető, amelynek nagyon jó a korrózióval szembeni ellenállása.

Szállítási egységek: 1kg/ műanyag doboz.

Tömeg 1,2 kg
Gyártó Sider